314891
Książka
W koszyku
Jeśli zastanawiasz się jak przejść na weganizm albo co powinieneś jeść, kiedy intensywnie trenujesz, Brendan Brazier ma dla ciebie prostą odpowiedź! Brenadan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Jako były kulturysta, triatlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest najlepszym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało. To opracowanie i nowatorskie przepisy spodobają się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie. Znajdziesz tu: - przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży; - inspirujące wskazówki kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni; - pomysły na zdrowe, zbilansowane wegańskie posiłki; - skuteczne porady, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport. Ta pozycja jest wyjątkową bramą do wegańskiej kuchni - autor zadbał o to, by w przepisach znalazła się żywność superfood, której regularne spożywanie zagwarantuje ci lepszą odporność na choroby i doda energii.
Status dostępności:
Filia nr 6
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na s. 327-336.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej