316533
Book
In basket
Jeśli zastanawiasz się jak przejść na weganizm albo co powinieneś jeść, kiedy intensywnie trenujesz, Brendan Brazier ma dla ciebie prostą odpowiedź! Brenadan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Jako były kulturysta, triatlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest najlepszym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało. To opracowanie i nowatorskie przepisy spodobają się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie. Znajdziesz tu: - przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży; - inspirujące wskazówki kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni; - pomysły na zdrowe, zbilansowane wegańskie posiłki; - skuteczne porady, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport. Ta pozycja jest wyjątkową bramą do wegańskiej kuchni - autor zadbał o to, by w przepisach znalazła się żywność superfood, której regularne spożywanie zagwarantuje ci lepszą odporność na choroby i doda energii.
Availability:
Filia nr 6
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na s. 327-336.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again