Sorting
Source
Zbiory
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Status
unavailable
(1)
Branch
Filia nr 1
(1)
Author
Myłek Danuta
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Alergia pokarmowa
(1)
Dietetyka
(1)
Odżywianie
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Od lekarza do kucharza / Danuta Myłek. - Wydanie drugie, uaktualnione i rozszerzone. - Stalowa Wola : Centrum Alergii Progres, 2024. - 224 strony : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Od lekarza do kucharza jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci , dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie. Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni. Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 1
All copies are currently on loan: sygn. 61 Mył (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again