314288
Książka
W koszyku
Od lekarza do kucharza / Danuta Myłek. - Wydanie drugie, uaktualnione i rozszerzone. - Stalowa Wola : Centrum Alergii Progres, 2024. - 224 strony : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Od lekarza do kucharza jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci , dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie. Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni. Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.
Status dostępności:
Filia nr 1
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 Mył (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej