316511
Book
In basket
W okresie świąt rezygnujemy z kulinarnych eksperymentów na rzecz tradycji, która smakuje najlepiej. Przepisy odziedziczone po babci, dziadku i rodzicach sprawdzają się wyśmienicie. Jaga Zacharczuk wie to od dawna. Owocem jej przywiązania do kulinarnej klasyki jest książka pełna przepisów na jajka, kurczaki, masła, mazurki, pasztety, pieczenie, sałatki, żury i słodycze. Autorka ma nadzieję, że te receptury wzbogacą rodzinne tradycje czytelników. Opowiada o przygotowaniach do świąt i daje nam proste, bardzo przydatne rady. Co zrobić, by skorupka dobrze odchodziła od jajka, sernik nie pękał i nie opadał Jak samodzielnie zrobić najtańszą na świecie formę do paschy W jaki sposób uratować obeschnięty chrzan i zrobić kolorowy lukier Czytaj, oglądaj fantastyczne zdjęcia i planuj świąteczne menu!
Availability:
Filia nr 6
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again